Általános ismertető

A cég 2007. januárjában kezdte meg működését a Kábel Team Kft transzformátor és földkábel részlegéből megalakulva, részben örökölve a működési és szervezeti felépítést. Fő tevékenységünk az ELMŰ-ÉMÁSZ valamint NKM Áramszolgáltató Zrt. területen kis és középfeszültségű földkábel hálózatok építése, transzformátor állomások építése, üzemzavar elhárítás. Az áramszolgáltató megrendeléseken kívül foglalkozunk telephelyek belső kábelhálózatainak korszerűsítésével, kábelhiba helyek kimérésével, javításával, transzformátorok karbantartásával, tervezésével.

A tevékenységi körünk 2014-ben kibővült, amikor az Aszfaltplusz Kft. a cégbe olvadt, így 2015-től már vállalunk útépítési munkákat, aszfaltozást valamint aszfaltértékesítést.

Tevékenységünket többnyire Budapesten és Pest megyében végezzük, de az ország bármely területén vállalunk megbízásokat.

Számunkra nem létezik fontos és kevésbé fontos munka. Célunk, hogy minden megrendelőnk a lehető legnagyobb megelégedéssel nyugtázza az együttműködésünket, és ajánljon bennünket tovább partnereinek, ismerőseinek.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Bontott aszfalt vásárlás

Amennyiben kérdése van, hívjon vagy írjon nekünk:
Titkárság: 06-1-470-8040

Fax: 06-1-433-3229
E-mail: info@maxeron.hu


Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió